Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu

O portálu Kontakt Mapa webu Registrovat | Přihlásit

Rozšířené
hledání
Podpora regionálních dodavatelů potravinových výrobků do školních jídelen

​Ministerstvo zemědělství upozornilo na metodiku Evropské komise s názvem ,,Potraviny a stravovací služby - Produktový list pro zadávání ekologických veřejných zakázek (GPP)", kterou naleznete v přiloženém souboru - Potraviny a stravovací služby - Produktový list.pdf

Ministerstvo zemědělství k tomu dále uvádí, že současná praxe zadávání veřejných zakázek předpokládá, že zadavatelé zajišťují nákup potravin prostřednictvím dlouhodobějších smluvních vztahů. Zároveň naše národní úprava připouští i možnost reagovat na aktuální potřebu či možnost využití nahodilého nákupu potravin ( § 19 odst. 3 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek).

Autor:  
Vložil/a: Michal Duda