Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu

O portálu Kontakt Mapa webu Registrovat | Přihlásit

Rozšířené
hledání
Školení pracovníků školních jídelen v oblasti hygieny potravin

Asociace školních jídelen organizuje oblastní semináře, které proběhnou v přípravném týdnu o letních prázdninách ve všech okresech ZK.


Seminář Školení pracovníků školních jídelen v oblasti hygieny potravin je zajištěn formou přednáškových bloků pod vedením zaměstnanců odboru hygieny dětí a mladistvých Krajské hygienické stanice Zlín


8:30 – 9:00 prezence účastníků, 9:00 – 12:00 přednáškové bloky a závěrečná diskuze

termíny.jpg


 

Program prezentovaných oblastí:

  • alimentární nákazy a otravy z potravin
  • požadavky na zdravotní stav osob, zásady osobní hygieny
  • provozní hygiena, úklid a sanitace
  • správná výrobní a hygienická praxe

Poplatek za účast na semináři:

250 Kč/osoba vč. DPH (nečlen AŠJ ČR)

200 Kč/osoba vč. DPH (člen AŠJ ČR)

 

Přihlášení na seminář prosím proveďte rezervací Vámi vybraného termínu na webových stránkách: www.asjcr.cz

 

V případě, že přihlašujete více osob, prosíme o vypsání jmen a příjmení do příslušných kolonek v registračním formuláři (nutné k prezenci a certifikátům).

 

Na základě rezervace Vám bude elektronicky doručeno potvrzení objednávky a následně obdržíte elektronicky fakturu se splatností 10 dní. Každý účastník semináře obdrží osvědčení o proškolení v den jeho konání.

 

Případné dotazy na tel.: 777 348 687 nebo e-mailu: webmaster@asjcr.cz

 


Pozvánka na Školení v oblasti hygieny potravin_Zlínský kraj-final.pdf


Autor: Iva Křížková
Vložil/a: Vladimíra Říhová